Bintang

mesin

Pindho Spindle CNC Bubut MJ-200DS

MJ-200DS pindho kumparan CNC lathe punika CNC lathe dikembangaké lan dirancang dening perusahaan kita karo tingkat lanjutan saka produk padha. mesin adopts 35 ° integral struktur slant amben lan pangayoman Integrasi. Iku pindho kumparan, ubungan loro-sumbu, dhuwur-kacepetan, dhuwur-tliti lan dhuwur-kinerja tliti CNC lathe. Iku cocok kanggo domestik short-sumbu lan bagean disk Processing pasar.

MJ-200DS pindho kumparan CNC lathe punika CNC lathe dikembangaké lan dirancang dening perusahaan kita karo tingkat lanjutan saka produk padha.  mesin adopts 35 ° integral struktur slant amben lan pangayoman Integrasi.  Iku pindho kumparan, ubungan loro-sumbu, dhuwur-kacepetan, dhuwur-tliti lan dhuwur-kinerja tliti CNC lathe.  Iku cocok kanggo domestik short-sumbu lan bagean disk Processing pasar.

Jinan FIRST MESIN TOOLS CAN PARTNER

WITH YOU EVERY STEP OF cara THE.

JFMT

BABAGAN AWAKE DHEWE

JFMT didegaké ing 1944 lan wis sajarah 70 taun. Mao Zedong, Liu Shaoqi, Zhu De lan pemimpin nasional liyane dibukak pabrik lan marang pituduh ing kakehan. Kanthi efforts unremitting, saperangan generasi wong JFMT digawe akeh bangga lan kapinteran ing industri alat mesin: JFMT ana salah siji "Top 18" pabrik sak periode "Plan Lima-Taun First" ing industri saka mesin pribadi ing New China ...

anyar

NEWS

  • Technology energizes new equipment for anti-epidemic—JFMT launch Automatic and efficient mask production line

    The epidemic is an command, and time is life. At the critical moment when the whole Chinese people fight against the epidemic, in response to the shortage of national mask production equipment, Jinan First Machine Tool Co., Ltd. took owned advantage of manufacturing equipment fully,  adjusted th...

  • Leading products of Jinan First Machine Tool CO., Ltd.,were identified as “Shandong Quality Brand” and selected into “Jinan City Advantage Industrial Product Catalog”

    A few days ago, in the Shandong Province Quality Evaluation Association and Jinan Bureau of Industry and Information Technology, all the products declared by Jinan First Machine were approved into the 2019 Shandong Quality Brand Certification and “Jinan City Advantage Industrial Product Cat...

  • New product introduction:J1MJ-200DS rough and fine integrated full automatic high efficiency turning unit

    J1MJ-200DS rough and fine integrated full automatic high-efficiency turning unit is a CNC lathe developed and designed by Jinan first machine tool CO., ltd. Bench-marking industry. The machine tool adopts a 35°overall inclined bed structure and an integrated layout of fully enclosed protection. ...

  • Pengarepan motherland 70 taun

    Ing musim gugur Golden, asil saka pakaryane. 26 September, ing wayahe perayaan ngerayakno mengeti 70th ngadegé Republik Rakyat China, Jinan alat mesin pisanan uga ngrayakake ulang 75th ngadegé pabrik ing Jinan. Wakil Kepala ...

  • Gathekan nglandepaken, kawicaksanan ndadekake produk Competitive

    New product introduction: CNC precision sub-mirror wheel hub lathe J1WL-24CJ Adhering to the "Wholeheartedly for manufacturing enterprises to boost efficiency", a special lathe J1WL-24 is designed and developed by Jinan First Machine Tool CO., LTD., for processing alumi...