ИЗБРАНА

МАШИНИ

Двоен-вретеното ЦПУ Струг М-200DS

М-200DS двојно вретеното ЦПУ Струг ЦПУ струг е развиен и дизајниран од страна на нашата компанија со напредно ниво на слични производи. Машината усвојува 35 ° составен структура аранжман кревет и интегрирана заштита. Тоа е двојно-вретено, две-оската поврзување, со голема брзина, висока прецизност и со високи перформанси прецизност ЦПУ струг. Таа е погодна за домашни кратки оска и диск делови за обработка на пазарот.

М-200DS двојно вретеното ЦПУ Струг ЦПУ струг е развиен и дизајниран од страна на нашата компанија со напредно ниво на слични производи. Машината усвојува 35 ° составен структура аранжман кревет и интегрирана заштита. Тоа е двојно-вретено, две-оската поврзување, со голема брзина, висока прецизност и со високи перформанси прецизност ЦПУ струг. Таа е погодна за домашни кратки оска и диск делови за обработка на пазарот.

Жинан првата машина алатки може ПАРТНЕР

Со вас секој чекор од патот.

JFMT

ЗА НАС

JFMT е основана во 1944 година и има историја од 70 години. Мао Це Тунг, Лиу Shaoqi, Жу Де и други национални лидери во посета на фабриката и да даде насоки за тоа многу пати. Со незапирливата напори, на неколку генерации на JFMT луѓе создадени многу гордост и брилијантност во индустријата на машински алатки: JFMT беше еден од "Топ 18" фабрики за време на "првиот петгодишен план" во индустријата на машина алатки во Нова Кина ...

последните

ВЕСТИ

 • Technology energizes new equipment for anti-epidemic—JFMT launch Automatic and efficient mask production line

  The epidemic is an command, and time is life. At the critical moment when the whole Chinese people fight against the epidemic, in response to the shortage of national mask production equipment, Jinan First Machine Tool Co., Ltd. took owned advantage of manufacturing equipment fully,  adjusted th...

 • Leading products of Jinan First Machine Tool CO., Ltd.,were identified as “Shandong Quality Brand” and selected into “Jinan City Advantage Industrial Product Catalog”

  A few days ago, in the Shandong Province Quality Evaluation Association and Jinan Bureau of Industry and Information Technology, all the products declared by Jinan First Machine were approved into the 2019 Shandong Quality Brand Certification and “Jinan City Advantage Industrial Product Cat...

 • New product introduction:J1MJ-200DS rough and fine integrated full automatic high efficiency turning unit

  J1MJ-200DS rough and fine integrated full automatic high-efficiency turning unit is a CNC lathe developed and designed by Jinan first machine tool CO., ltd. Bench-marking industry. The machine tool adopts a 35°overall inclined bed structure and an integrated layout of fully enclosed protection. ...

 • Кои сакаат татковината 70 години

  Во златна есен сезона, позитивните резултати. На 26-ти септември, во празнична моментот на одбележувањето на 70-годишнината од основањето на Кина Народна Република, Жинан алатка за првата машина, исто така, го прослави 75-годишнината од основањето на фабрика во Жинан. Заменик-шеф ...

 • Генијалноста изострува, мудроста, го конкурентни производи

  New product introduction: CNC precision sub-mirror wheel hub lathe J1WL-24CJ Adhering to the "Wholeheartedly for manufacturing enterprises to boost efficiency", a special lathe J1WL-24 is designed and developed by Jinan First Machine Tool CO., LTD., for processing alumi...