Rreth nesh

JFMT u themelua në vitin 1944 dhe ka një histori prej 70 vjetësh. Mao Zedong, Liu Shaoqi, Zhu De dhe udhëheqës të tjerë kombëtarë vizitoi fabrikën dhe i dha udhëzime në shumë herë. Me përpjekjet e palodhur, disa breza njerëzish JFMT krijuar shumë krenari dhe madhështi në industrinë e mjet makine: JFMT ishte një nga fabrikat e "Top 18" gjatë periudhës së "planit të parë Five-Year" në industrinë e mjeteve makine në New Kinë , ishte modeli procesi fabrikë në industrinë e mjeteve makine në Kinë nga "Plani 6 Pesë-Viti" për periudhën "8 Five-Year Plan", është ndërmarrja e parë mjetet e makinës që dha certifikimit të cilësisë ndërkombëtare "ISO9001" në Kina, fitoi kampionatin e shkëmbimit të huaj në industrinë e mjeteve makine, dhe pastaj dha "produkte Kinës markë e famshme" e CNC torno, "vlera Top dhjetë CNC e prodhimit" dhe dekorata të tjera, etj

Aktualisht, JFMT është degë tërësisht në pronësi të listuara kompanisë Shandong Weida Machinery Co, Ltd ", e Mesme dhe klasës së lartë CNC mjet makinë park industrial", me një investim total prej 1.2 miliard RMB juan është e vendosur në Zhvillim Kombëtar Ekonomik Zona në Mingshui, Zhangqiu. Zona është 286,800 metra katror dhe është vënë në veprim në janar të vitit 2015. Aktualisht, JFMT ka më shumë se 800 të punësuar, duke përfshirë më shumë se 200 teknikë, dhe asetet e përgjithshme është RMB 1105000000 juan dhe aseteve fikse është RMB 838.000.000 juan. Bazuar në avantazhin e markës së JFMT dhe avantazhin tregun e Weida Group, konceptin e menaxhimit të avancuar të Weida dhe të sistemit të ri të menaxhimit të ishin futur për të realizuar strategjinë e transformimit dhe përmirësimin dhe zhvillimin afatgjatë të JFMT.

1-1

1-1

1-1

1-1

1-1

1-1