diulas

mesin

Ganda-Spindle CNC Lathe MJ-200DS

MJ-200DS ganda-spindle CNC lathe mangrupakeun CNC lathe dimekarkeun sarta dirancang ku parusahaan urang jeung tingkat canggih produk sarupa. mesin adopts 35 ° integral struktur sipit ranjang jeung perlindungan terpadu. Ieu mangrupakeun ganda-spindle, beungkeut dua sumbu-,-speed tinggi, luhur-precision na-kinerja tinggi precision CNC lathe. Ieu cocog pikeun domestik pondok sumbu-na bagian disk ngolah pasar.

MJ-200DS ganda-spindle CNC lathe mangrupakeun CNC lathe dimekarkeun sarta dirancang ku parusahaan urang jeung tingkat canggih produk sarupa.  mesin adopts 35 ° integral struktur sipit ranjang jeung perlindungan terpadu.  Ieu mangrupakeun ganda-spindle, beungkeut dua sumbu-,-speed tinggi, luhur-precision na-kinerja tinggi precision CNC lathe.  Ieu cocog pikeun domestik pondok sumbu-na bagian disk ngolah pasar.

Ijinan munggaran mesin parabot tiasa pasangan

Sareng anjeun unggal lengkah jalan.

JFMT

TENTANG KAMI

JFMT diadegkeun dina 1944 sarta boga sajarah 70 taun. Mao Zedong, Liu Shaoqi, Zhu De na pamimpin nasional lianna dilongok pabrik sarta masihan hidayah di sababaraha kali. Kalawan usaha unremitting, sababaraha generasi urang JFMT dijieun loba bangga tur brilliance dina industri tina alat mesin: JFMT éta salah sahiji "Top 18" pabrik salila periode "Plan Lima-Taun Kahiji" dina industri tina parabot mesin di New Cina ...

panganyarna

wartos

  • Technology energizes new equipment for anti-epidemic—JFMT launch Automatic and efficient mask production line

    The epidemic is an command, and time is life. At the critical moment when the whole Chinese people fight against the epidemic, in response to the shortage of national mask production equipment, Jinan First Machine Tool Co., Ltd. took owned advantage of manufacturing equipment fully,  adjusted th...

  • Leading products of Jinan First Machine Tool CO., Ltd.,were identified as “Shandong Quality Brand” and selected into “Jinan City Advantage Industrial Product Catalog”

    A few days ago, in the Shandong Province Quality Evaluation Association and Jinan Bureau of Industry and Information Technology, all the products declared by Jinan First Machine were approved into the 2019 Shandong Quality Brand Certification and “Jinan City Advantage Industrial Product Cat...

  • New product introduction:J1MJ-200DS rough and fine integrated full automatic high efficiency turning unit

    J1MJ-200DS rough and fine integrated full automatic high-efficiency turning unit is a CNC lathe developed and designed by Jinan first machine tool CO., ltd. Bench-marking industry. The machine tool adopts a 35°overall inclined bed structure and an integrated layout of fully enclosed protection. ...

  • Wishing motherland nu heubeul 70 taun

    Dina usum gugur emas, hasilna fruitful. Dina 26th September, dina momen festive of celebrating ulang 70th tina wangunna Républik Rahayat Cina, ijinan alat mesin munggaran ogé sohor nu ulang 75th tina wangunna pabrik di ijinan. Timbalan Kepala ...

  • Kapinteran sharpens, hikmah ngajadikeun produk kalapa

    New product introduction: CNC precision sub-mirror wheel hub lathe J1WL-24CJ Adhering to the "Wholeheartedly for manufacturing enterprises to boost efficiency", a special lathe J1WL-24 is designed and developed by Jinan First Machine Tool CO., LTD., for processing alumi...